Fjellyoga 2018

3.-8.juli

En unik yogacamp med fokus på det ekte og nære

Det er klart for en ny sommer med yogacamp i fjellbygda Leveld. Dette er en yogaretreat som fremstår som et jordnært alternativ til de mange luksusretreatene man kan velge i. Campen vil finne sted på Øylistølen, en idyllisk, bortgjemt perle, og et idèelt utgangspunkt for å finne roen og leve det enkle liv i nærhet til naturen. Stølen ligger 850 m.o.h. ved fjellområdet Skarvheimen. Leveld har gjort seg bemerket for sitt spesielle kulturlandskap, der gårdene ligger som perler på en snor. Leveld er også et populært oppholdssted blant kunstnere. Bygda har sitt eget kunstnertun med utendørs utstillinger.

Lett tilgjengelig, midt i fjell-Norge (bil R7 eller tog, Bergensbanen, Ål stasjon).

Organisering:
For å ivareta noe av det store spekteret som finnes innenfor yoga vil vi ha workshop-basert undervisning med variasjon i fokus, tempo og stil, slik at det gir rom for valg. Vi er et team dyktige og erfarne instruktører med verktøy fra Kundalini Yoga, Hatha Yoga, Yin Yoga og Mindfulness. Her er det ikke nødvendig med "super-kropp". Passer for alle fra nybegynnere til erfarne yogier. Vi vil ha morgenyoga, ettermiddagsyoga, og på kvelden en rolig meditasjonsøkt for å avslutte dagen.

«Til deg selv» har vi valgt å kalle temaet for Fjellyoga 2018. Har du hatt følelsen av å ikke strekke til fordi må-lista blir for lang eller fordi du ikke føler du kan innfri kravene verken andre eller du selv stiller? Lengter du etter øremerket tid til deg selv der du kan fylle opp energien og finne tilbake til den indre roen? «Til deg selv» er en gave du kan gi deg selv i form av fornyet energi, innsikt og ro, en uunværlighet for å kunne være tilstede i ditt eget liv og for de du er glad i.

Det vil bli servert sunn, vegetarisk frokost og middag som gruppa forbereder sammen, der yogisk filosofi og ernæringsfysiologi ligger til grunn. Hver enkelt ordner egen lunsj/niste, (tilgang til kjøkken).

Overnatting i koselige, komfortable hytter, med enkel standard. Å leve «Off grid» for en liten stund betyr at ting ikke trenger å gå så fort og vi kan senke skuldrene og nyte øyeblikket.Du kommer til ferdig oppredd seng og kan nyte luksusen av å sove i hvite laken.

Turer: 
Turområdet Skarvheimen er preget av de vakre fjellryggene Hallingskarvet og Reineskarvet. Fjellet med sin mektige natur og reine luft, er en vitaminbombe for både kropp og sjel og er på den måten med å støtte effekten av de indre prosessene vi skal dykke inn i. Det vil bli tilrettelagt for fellesturer for de som ønsker det. Eller om det er mer riktig for deg har du også mulighet til å ta det helt med ro og slappe av mens andre er på tur.

Ankomst 3. juli kl 16, avreise 8. juli ca kl 11

Pris: 5400,-.

Vennerabbatt kr 200 pr person.
Overnatting i telt / hjemmeboer rabbatt kr 400,-
(Flere rabatter kan ikke kombineres)

Du møter:

Stine Janette Gåsland, mindfullnesinstruktør (LevNU), yin yoga instruktør (Yin Yang Yoga Akademiet), kundaliniyogalærer (Kri international). Stine er et sprudlende og reflektert menneske, med mye livserfaring. Hun er opptatt av tilstedeværelse og reisen innover til vårt autentiske jeg. I tilegg til å undervise i yoga vil hun undervise i mindfullnes.

Patricia, hatha yogalærer (yoga alliance)
Patricia med sitt rolige og behagelige vesen og myke stemme, innbyr i sine yogatimer til å slippe alt som heter stress. Hun kommer fra Ungarn og bor i storbyen Budapest, men føler seg veldig hjemme når hun kan gå på tur i den norske fjellheimen.

Tone Haga Bühler, kundaliniyogalærer (Kri International) og camp-administrator. Hun er humørfylt og liker å spre lys og glede. Tone har flyttet tilbake til barndomsbygda etter 20 år «ute». Hun vet å verdsette denne unike plassen og området hun kjenner så godt, og ønsker å kunne dele det med dere.

Vi tar forbehold om eventuelle endringer.

Album

Følg hendelsen på FB: www.facebook.com/levvelyoga

For spørsmål/utfyllende informasjon kontakt Tone: tone@fredenshavn.com
tlf: 41108426 eller send pm (facebook).

For pålmelding fyll ut påmeldingsskjema(begrenset antall plasser).